problems with site

Discussion in 'Technical & Help' started by SwampDonkey, Sep 16, 2017.

  1. SwampDonkey

    SwampDonkey Registered Users

    Joined:
    Jun 16, 2015
    Messages:
    5,689
    Location:
    leicestershire uk
    I'm having problems posting is there a problem with the site? Everything's keeps disappearing then coming back. I'm on a phone it happened a few weeks ago to
     
  2. Emily_BabbelHund

    Emily_BabbelHund Longest on the Forum without an actual dog Forum Supporter

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Messages:
    2,577
    Location:
    Pausing the Labratour for a stop in SF California
    I'm not having any problems on my laptop (Mac) - maybe it's only for the mobile app?
     
  3. SwampDonkey

    SwampDonkey Registered Users

    Joined:
    Jun 16, 2015
    Messages:
    5,689
    Location:
    leicestershire uk
    It did the same a few weeks ago pippa said there was a problem a few weeks ago and it's doing the same again it's a but frustrating it does seem better at the moment again
     
  4. Emily_BabbelHund

    Emily_BabbelHund Longest on the Forum without an actual dog Forum Supporter

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Messages:
    2,577
    Location:
    Pausing the Labratour for a stop in SF California
    I'm not technical at all, but I do know from the interviews with techies that I do for my job that de-bugging a mobile app is totally different (and more difficult) than doing the same for a PC browser. They may be doing some work on the mobile side of things that's affecting you. @snowbunny is the genius techie here, so maybe she'll have an idea.
     
  5. leejane

    leejane Supporting Member Forum Supporter

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    614
    Location:
    Nuneaton
    I definitely had some problems earlier about 6 ish but not sure if it was the site or my tablet /wifi. Working fine now
     
  6. SwampDonkey

    SwampDonkey Registered Users

    Joined:
    Jun 16, 2015
    Messages:
    5,689
    Location:
    leicestershire uk
    Did everything flick about and disappear?
     
  7. leejane

    leejane Supporting Member Forum Supporter

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    614
    Location:
    Nuneaton
    No it was more that it all froze and i couldn't do anything
     
  8. snowbunny

    snowbunny Administrator Forum Supporter

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    15,206
    Location:
    Andorra and Spain
    Sorry everyone, I don't know of anything going on. Let me know if you're still having problems @SwampDonkey and I'll look into it. I almost never use mobile devices for browsing the web, it's too frustrating! :D
     
  9. SwampDonkey

    SwampDonkey Registered Users

    Joined:
    Jun 16, 2015
    Messages:
    5,689
    Location:
    leicestershire uk
    Its stopped again now. For me it's the phone or nowt :)
     
  10. drjs@5

    drjs@5 Moderator Forum Supporter

    Joined:
    Jun 2, 2012
    Messages:
    16,762
    Location:
    Fife, Scotland
    I did have problems doing anything at one point yesterday. Assumed it was my connection
    Think I clicked on New Posts and it did nowt for a bit and I just gave up and went back later.
     
  11. SwampDonkey

    SwampDonkey Registered Users

    Joined:
    Jun 16, 2015
    Messages:
    5,689
    Location:
    leicestershire uk
    Yep that's what I exoerienced
     
  12. editor

    editor Administrator

    Joined:
    May 10, 2011
    Messages:
    6,429
    Sorry to hear you had problems accessing the site on mobile folks. Is everything okay now?
     
  13. SwampDonkey

    SwampDonkey Registered Users

    Joined:
    Jun 16, 2015
    Messages:
    5,689
    Location:
    leicestershire uk
    Yep fine it only lasted for that one day but it was the same as happened last time.
     

Share This Page