1. WELCOME

    To join the conversation, please register. It only takes a minute!

Something's Missing!

Discussion in 'The Labrador Site' started by charlie, Mar 13, 2018.

  1. charlie

    charlie Registered Users

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    12,222
    Location:
    Hampshire, UK
    The banner at the top where we can look for new posts, recent posts etc. has gone? o_O xx
     
  2. snowbunny

    snowbunny Registered Users

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    15,797
    Location:
    Andorra and Spain
    How strange. Are you on a phone / tablet / computer? What browser?
     
  3. charlie

    charlie Registered Users

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    12,222
    Location:
    Hampshire, UK
    I'm on my computer. Safari browser. x
     
  4. snowbunny

    snowbunny Registered Users

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    15,797
    Location:
    Andorra and Spain
    Hmm, strange. I just checked in Safari on my computer (OSX High Sierra) and it's there. Can you try logging out and back in again to the forum?
     
    charlie likes this.
  5. Emily_BabbelHund

    Emily_BabbelHund Longest on the Forum without an actual dog Forum Supporter

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Messages:
    3,953
    Location:
    Regensburg, Germany (Bavaria)
    I can see it on Safari too. Having said that, Safari has been doing some weird things lately (I have an older version 10.2). Like @snowbunny says, when I have a problem, completely exiting Safari and re-opening usually does the trick. That is the full sum of my technical knowledge, though. :D
     
  6. charlie

    charlie Registered Users

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    12,222
    Location:
    Hampshire, UK
    That's way more than mine! :D

    Logged out, logged bag in but it hasn't made a difference! x
     
  7. Joy

    Joy Registered Users

    Joined:
    Mar 22, 2014
    Messages:
    4,051
    It’s still here ok on my iPad, Safari browser.
     
  8. Emily_BabbelHund

    Emily_BabbelHund Longest on the Forum without an actual dog Forum Supporter

    Joined:
    Jul 31, 2016
    Messages:
    3,953
    Location:
    Regensburg, Germany (Bavaria)
    Weird! Thankfully @snowbunny is a techie genius, so she may have other ideas to help.
     
    Stacia likes this.
  9. charlie

    charlie Registered Users

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    12,222
    Location:
    Hampshire, UK
    This is annoying as it's still not working and I have logged in and out a dozen times :( I can't view new posts or recent ones. Any other suggestions techie people? xx
     
  10. snowbunny

    snowbunny Registered Users

    Joined:
    Aug 27, 2014
    Messages:
    15,797
    Location:
    Andorra and Spain
    Sorry Helen, mad busy here right now.

    Have you tried emptying your cache? In the menu at the top of the screen, click Develop > Empty Caches. Other than that, it's really hard to debug something like this from elsewhere. Let me know what version of Safari you're running. You find this by clicking Safari > About Safari.
     
    charlie likes this.
  11. charlie

    charlie Registered Users

    Joined:
    Sep 29, 2012
    Messages:
    12,222
    Location:
    Hampshire, UK
    o_O:confused:o_O:confused: Ooo I will wait for David to come home! Thanks :D x
     

Share This Page